lördag 27 december 2008

Middag och mahjongspel

Igår kväll åkte vi till Ingalill och Micke. Blev bjudna på en god italiensk middag. Pasta med riccotaost, parmaskinka, spenat och tomater. Till dessert fick vi italiensk glass, smaskens!
*
Italiensk pasta
*
Det var första gången som Anja och Zelda träffades och det gick riktigt bra. Anja brukar tycka att det är jobbigt med stora hundar. Men Zelda är så lugn och Anja kunde slappna av trots att hon hade två stora hundar på besök;-)

*

Vi brukar försöka träffas ett par gånger om året och spela mahjong. Men nu var det länge sen sist. Vi har faktiskt inte spelat sen mellandagarna förra året!

*

En omgång kan ta en hel dag så oftast hinner vi inte spela klart ett helt parti. Vi avslutade ett gammalt parti, det vann Micke och Mats förlorade (som vanligt). Sen hann vi börja med ett nytt som vi får fortsätta med nästa gång vi träffas. Ingalill leder det spelet med en gräslig massa poäng.

*


Muren är byggd spelet kan börja!

Bambu, tecken, cirklar, drakar och vindar många brickor att hålla rätt på!



7 kommentarer:

Lotta Löfgren sa...

skönt att det gick bra med hndarna..zelda verkar så trygg o lugn..jaha då vet jag hur ett sådantär" vadhettedetnuigen"??spel ser ut iallafall!!hehe..man lär sig så mycket av att blogga;)

Anonym sa...

Förstår nada av spelet.. Men maten ser mycket god ut *ler* Skönt att Zelda skötte sig ;-) Vad tycker Mats om att ha två hundar i hemmet??

Ingela sa...

Jag frågade Mats vad han tycker om att ha två hundar i huset: Han svarade att om Zelda flyttar hem igen följer han med!

Lotta Löfgren sa...

haha..bra svarat av mats!!! haha :):)

Anonym sa...

Ojdå verkar komplicerat det där...
Kram

Anonym sa...

Vilken lyx att ha den duktiga mamma Zelda hos sig - en ära:)

Ska bli kul att få se er oxå igen!

Se hur halvsyskonen växer - så underbara så!

ses den 5:e!

Anonym sa...

va smaskigt det såg ut1 majhong verkar spännande o lite knepigt(?)
slafspussar till de lurviga!