söndag 1 februari 2009

Utmaning

Jag har blivit utmanad av Helena:
Det var en liten bildutmaning. Man skulle gå till den 6:e mappen och välja den 6:e bilden och publicera den på bloggen samt skriva lite grann om den.Sedan skulle man utmana 6 personer till att göra samma sak, men jag utmanar istället alla vill anta bildutmaningen.
Här är min bild: Våran älskade Molly, som vi bara fick en kort tid med. Hon somnade in april 2008. Vi saknar henne fortfarande...

11 kommentarer:

Anonym sa...

Söt bild....Ha en fortsatt trevlig söndag.

Lotta Löfgren sa...

meeen så fin:) vad tragisgt. hon var verkligen jättefin.

Anonym sa...

Så söööt hon var.
Trist att hon inte finns kavr hos er.

Lotta Löfgren sa...

sorry..jag var inte klar med inlägget så jag satt o fixade inlägget när du kommenterade:)å jag önskar jag kunde ta med barnen på en skidtur eller nåt idag istället för att sitta här!!istället lyyser solen in o avslöjar varenda damkorn:(
ha det bra:)

Anonym sa...

Vad fin hon var lilla Molly! Vi hörs, komemr ni till landet i helgen??

Lotta Löfgren sa...

tack för att du sa "goddag" till mig;) vad roligt att läsa lite smått o gott. är himla avis på att du jobbar på förlossningen, skall du veta. Men få se...när alla barnen börjat skolan..så kanske jag kunde utbilda mig till undersköterska/sjuksköterska..har funderat lite på det. Patrik är útbildad undersköterska ...men det har jag ju ingen nytta av;).

Lotta Löfgren sa...

en hemlis....jag skulle också gärna göra det fler gånger;)

Anonym sa...

Jag med!! Skulle kunna föda bebisar ofta, ofta. Så häftigt!! Men då måste jag ha råd med en barnflicka sen så man kan gå ut och träna hund mellan varven ;-) Hade absolut kunna tänkt mig li barnmorska, åh vad härligt. Tänk att få uppleva livets under varje dag!

Lotta Löfgren sa...

mmm det var gott på thaien:) å jag har spenderat massor med pengar på RÅÅÅSA saker...bild kommer imorgon..ikväll kommer det ifrån den superba träningsplatsen vi fann;)

Lotta Löfgren sa...

ja den här blir lätt att stoppa i väskan o smussla med sig till jobbet...på mitt jobb är det inte direkt fullt upp ..o det kommer defenetivt inte några söta bebisar...så surftid. det har jag gott om;)

Anonym sa...

usch så sorgligt, den såg jätte rar ut!!