måndag 22 september 2008

Mamma Zelda har kommit till stan

Igår hämtade Mats och barnen Zelda hos kennelmamman. Hon sak få bo hos oss i några veckor och lära Siri lite hyfs och fason. Lantishunden Zelda tycker att hissen är en märklig sak och fattar inte riktigt varför man ska in i den för att komma ut. Siri tycker att livet är ett himmelrike, en brun fyrbent att pussa på och försöka leka med hela tiden, sova kan man göra senare i livet :-)


Zelda är jättesnäll och har i min smak ett för stort tålamod med Siri. Den enda gången hon säger ifrån är när Siri försöker sno hennes tuggben, då kommer ett litet morr. Men mer behövs inte för att Siri ska fatta att det är nog.


I natt fick Zelda sova inne hos Linn, så hon skulle få lite lugn och ro... Mysigt sa Zelda och Linn har en väldigt skön säng :-)


Nu på morgonen fick Siri vara hemma och jag passade på att ta ut Zelda så att hon skulle få röra på sig och slippa ha en valp i hasorna. Härligt att kunna komma ut och ta en ordentlig promenad
med en vuxen hund.



Snälla, får jag smaka lite?


4 kommentarer:

Anonym sa...

nejmen vad kul att söta Zelda är på besök. Kul att se dem tillsammans väl, ser du likheter?
Vad mysigt att hon fick ligga i sängen på natten..då mös hon väl!?
Ha det så mysigt och hoppas att du kommer ut på många, långa promenader!

Ingela sa...

Siri är fortfarande ganska "skranglig" så det är svårt att se likheter... Men det är kul att ha mor och dotter tillsammans!

Anonym sa...

Aaah, ser ut som Zelda har kommit till himmelriket ;-) Sova i säng och gå på myspromenader... Ja, hissar har vi inga här på landet *ler*. Hoppas hon kan lära Siri ett och annat!! Tack för att hon får bo hos er!!

Ingela sa...

Tack för att vi får låna henne. Jag tycker att det är jätteroligt att ha 2 flattar i huset och Zelda är så himla trevlig och "cool". Jag tror att det är jättebra för Siri att ha henne här ett tag ;-)